همزمان با دیدار حسنی مبارک، رئیس جمهوری مصر با فرماندهان ارشد ارتش این کشور، اخبار رسیده از قاهره حاکی از حرکت هزاران نفر از معترضان به سوی میدان التحریر این شهر و استقرار نیروهای نظامی در اطراف این میدان است.
به گزارش تلویزیون دولتی مصر در دیدار امروز حسنی مبارک که در یک پایگاه نظامی انجام شد، اقدامات امنیتی اتخاذ شده مورد بررسی قرار گرفته است.
این در حالی است که برخی گروههای سیاسی مخالف دولت خواستار تشکیل دولت انتقالی از سوی محمد البرداعی، از رهبران مخالفان دولت هستند.
از سوی دیگر در پی بیانیه سران سه کشور اروپایی آلمان، بریتانیا و فرانسه برای پرهیز از اعمال خشونت علیه معترضان مصری، ایالات متحده نیز از مصر خواست که «اصلاحات واقعی» را دستور کار خود قرار دهد.
دربیانیه کاخ سفید که پس از جلسه باراک اوباما، رئیس جمهوری با شورای امنیت ملی این کشور صادر شده، آمده است که مصر باید اقدامی بیشتر از تغییر دولت را انجام دهد و اعمال خشونت علیه معترضان را متوقف کند.
خبرگزاری فرانسه آمار کشتهشدگان در رخدادهای چند روز گذشته مصر را ۱۰۲نفر اعلام کرده است.
فرار اعضای اخوان المسلمین از زندان
مقامات رسمی مصر از فرار صدها نفر از زندانیان مصر خبر دادهاند. بنا بر این گزارش شب گذشته، زندانیانی که از سوی نیروهای مسلحی در خارج از زندان حمایت میشدند، پس از به آتش کشیدن زندان و درگیری با پلیس، فرار کردهاند.
به گفته مقامات مصری برخی اعضای زندانی حزب اسلامی اخوانالمسلمین نیز از زندان فرار کردهاند.
اخوان المسلمین فرار ۳۴ نفر از اعضای خود از زندان را تایید کرده است.
خبرگزاریهای خارجی میگویند که هفت نفر از اعضای کمیته مرکزی اخوان المسلمین و هشت نفر از اعضای جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در روزهای گذشته از زندانهای مصر فرار کردهاند.
خبرگزاری رویترز نیز از برخورد پلیس و زندانیان زندان ابوزعبل قاهره و کشته شدن هشت نفر و زخمی شدن ۱۲۳نفر در این درگیری خبر داده است.
خیلی جالبه که اسلام گراها هر چیزی را میخوان به زور به اسلام بچسبانند و مارکسیست ها و چپ ها به زور به طبقه کارگر و فقر .
حالا اگر تمام آمار و ارقام اقتصادی بگویند تونس در حد اسپانیا بیکار داشته و اصلا بیکاری در حدی نبوده که موجب انقلاب بشود و بسیاری کشورهای فقیرتر مثل کوبا و کره شمالی و سوریه هستند که مردم در وضعیتی بسیار اسفناک تر هستند از تونس ولی آنجا ها انقلاب نشده ، در نیجریه انقلاب نشده ، در موزامبیک انقلاب نشده ، در سومالی انقلاب نشده ، در آنگولا انقلاب نشده …….. باز این چپ های بی سواد که با نقاب های ملی و مشروطه و سلطنت و سکولار خودشان را چپانده اند در این رسانه ها باز بلغور میکنند که این انقلابات اقتصادی است ! خوب اگر اقتصادی است با عوض شدن ریس جمهور و دولت و نظام هم نباید ساکت شود تا اقتصاد درست شود . درست شدن اقتصاد در جهان سوم در بهترین شرایط ۱۰ تا ۲۰ سال طول میکشد . چطوری این مردم میخواهند از انقلاب دست بکشند ؟ شبیه کردن اینها به جنبش سبز چون تویتر و اینترنت در هر دو تا استفاده شده هم از ان چرت و پرت های نگفتنی است . معمولا انقلاب را بر اساس شرایط عینی در جامعه بر رسی میکنند نه ابزار اطلاعتی .
انگار تا قبل از ویکی لیکس کسی نمیتوانست به مردم این کشورها بگوید که ریس جمهورشان زیادی پولدارا ست یا خانواده اش به ثروت کلان دست یافته اند !
واقعیت این است که مردم این کشورها در قدرت و سیاست مشارکت داده نشده اند . مثل کشورهای کمونیستی بلوک شرق ، مثل رژیم شاه . با اینکه از نظر اقتصادی رژیم شاه ( در ۳۳ سال پیش ) و تونس و مصر در سالهای اخیر رشد داشتند و خصو صا بدون نفت تونس به حدی رشد کرده بود که در g20 شرکت میکرد و خط فقر در اثر بحران جهانی فقط ۴ درصد پایینتر رفته بود ، اما چون این رشد با رشد سیاسی همراه نبود و حکومت به مردم زور میگفت و آنها را داخل حساب نمی آورد ولی با ترویج تحصیلات و ارتباط توریستی آزاد با غرب سطح توقع آنها را بالا برده بود . این عدم توازن موجب شورش میشود . خوب اینها فکر میکنند چون دانشگاه رفته اند حالا خیلی سیاست سرشان میشود و پر مدعا و طلبکار میشوند . مثل دانشجویان زمان شاه . الان هم مشکل بزرگ ج ا تعداد زیاد دانشجو و تحصیل کرده است .
اما از آنطرف چون احزاب سیاسی و سیاستمداران سرکوب میشوند و این دانشجویان از سیاست فقط پوسته ان را میبینند احساس وظیفه میکنند و وارد کاری میشوند که تخصص ان را ندارند و اطللاعات کارشناسی هم ندارند . نتیجه کار این میشود که کسانی که سازمان یافته هستند و در میان عوام نفوز دارند از اینها و احساسات پاکشان سو استفاده میکنند . آخوندها و اخوان المسلمین و حزب الله و حماس و مارکسیست های روسی و مجاهد و جمهوری اسلامی ….. از همین در وارد میشوند .
همین طبرزدی که مدتها مجیز رفسنجانی را میگفت و ستایش خامنه ای را میکرد حالا شده اسباب بازی چپ های روسی . خوب اگر کشور دست این چنین آدمهای خامی بیفتد که هر روز یکطرف میروند به اشتباه ، به کجا میرود؟
رادیو فردا هم در چنگ چپ های روسی ست ( نقره کار که خودش فدایی است میگوید اتحاد جمهوری خواهان و این رسانه های غربی و ارگانهای دیگر سیاسی فرهنگی تحت نفوز اینهاست ). از میان ملی گرایان گشته یک آدم مشکوک یعنی زعیم را پیدا کرده که با فواد تابان و نیک آهنگ و نوری الا و طبر زدی و اتحاد جمهوری خواهان ( مورد سوال نقره کار ) سر و سر دارد و به نام ملی گرا تحلیل توده ای میدهد . آقا چرا با امیر انتظام و ورجاوند و زیبا کلام و صباغیان و معین فر و سحابی مصاحبه نمیکنید ؟
چرا با برقعی و قائم مقام و بهمنش و …. مصاحبه نمیکنی ؟ چرا با ادیب برومند مصاحبه نمیکنی ؟
کاربر مهمان khozaabalate chape rousi / 31 January 2011