با خودسوزی يک نفر ديگر در قاهره، در طول دو روز دو نفر در اعتراض به شرايط اقتصادی اين کشور خود را به آتش کشيده‌اند.

به گزارش رويترز، به گفته يک منبع نزديک به سازمان اطلاعات و امنيت مصر، امروز سه‌شنبه فردی در نزديکی ساختمان پارلمان اين کشور در قاهره، خود را به آتش کشيد.

اين منبع می‌افزايد، فرد مزبور يک وکيل ۴۰ ساله به نام محمد فاروق حسن بود که پيش از خودسوزی عليه گرانی و افزايش قيمت‌ها در مصر شعارهايی سر داد.
 

هنوز از ميزان سوختگی وی اطلاعی در دست نيست.
 

روز گذشته نيز فردی حدود پنجاه ساله به نام عبده عبدالمنعم با فريادهايی در اعتراض به فقر، با ريختن بنزين به روی خود، در قاهره خودسوزی کرد اما نجات يافت و به شکل سطحی زخمی شد.

حداقل پنج مورد از خودسوزی در پنج روز گذشته در چهار شهر الجزاير و پايتخت موريتانی نيز گزارش شده است.

اين خودسوزی‌ها در پی وقايع اخير در کشور تونس صورت می‌گيرد. تحولات اخير تونس و اعتراضات گسترده مردم نسبت به وضعيت اقتصادی و فساد در اين کشور، پس از آن آغاز شد که ١٧ دسامبر ٢٠١٠ (٢٦ آذر ٨٩)، جوانی به نام محمد بوعزيز، به علت ممانعت پليس از برپاکردن سبزی‌فروشی‌اش و در اعتراض به بيکاری و گرانی خودسوزی کرد.
 

پس از اين اقدام و تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی گسترده در تونس و کشته شدن نزديک به ۷۸ نفر در اين وقايع، زين‌العابدين بن‌علی، رئيس جمهوری تونس مجبور به ترک اين کشور شد و دولت موقت جديد تشکيل گرديد.

در روزهای گذشته الجزاير نيز شاهد چنين ناآرامی‌هايی بود. اعتراضات مردم الجزاير به گرانی کالاها و بيکاری بود که طی آن حداقل سه نفر کشته و نزديک به ۸۰۰ نفر زخمی شده‌اند که اکثر آنان را جوانان تشکيل می‌دهند.
 

در بسياری از کشورهای عرب همچون تونس مردم از گرانی، فقر و بيکاری فزاينده و همچنين روش‌های استبدادی حکومت‌های خود ناراضی هستند.