نزديک به پنج هزار نفر از مردم تونس در برابر ساختمان وزارت کشور گرد آمدند و با سر دادن شعارهای ضد دولتی خواهان برکناری زينالعابدين بنعلی، رئيس جمهور اين کشور شدند.
به گزارش رويترز، اين معترضان شعارهايی همچون «بنعلی برو!»، «بنعلی، ممنون، اما کافيست»، «نه، نه، چيزی در تونس تغيير نکرده» و «قيام ادامه دارد، نه به بنعلی!» سر دادند.
اين تظاهرات در حالی صورت میگيرد که روز گذشته زينالعابدين بنعلی، رئيس جمهوری تونس که از سال ۱۹۸۷ ميلادی بر مسند قدرت نشسته است در يک سخنرانی تلويزيونی اعلام کرد پايان دوران رياست جمهوريش در سال ۲۰۱۴ خواهد بود و در نظر دارد اصلاحاتی را در سيستم سياسی اين کشور صورت دهد.
بنعلی که از آغاز اعتراضات اخير اجتماعی در اين کشور از روز ۱۶ دسامبر، برای سومين بار بود که در تلويزيون ظاهر میشد همچنين به پليس دستور داد که به سوی معترضان شليک نکند و قول داد که قيمت شکر، شير و نان کاهش يابد.
رئيس جمهور تونس همچنين وعده داد که مطبوعات آزاد شوند و سانسور اينترنت پايان يابد.
سخنان زينالعابدين بنعلی زمانی از تلويزيون تونس پخش گرديد که در طول روز در خيابانهای مرکزی شهر تونس طی درگيریهايی ميان مردم و پليس حداقل پنج نفر از مردم زخمی شدند.
در پی سخنان رئيس جمهور تونس، با وجود اعلام حکومت نظامی، گروهی از مردم به خيابانها آمده و به شادی پرداختند اما برخی ديگر از مخالفان همچنان به سخنان بنعلی به ديده ترديد نگاه میکنند.
افزون بر تظاهراتی که در تونس برپا شد، امروز در شهر سيدی بوزيد، واقع در مرکز اين کشور و جايی که اعتراضات گسترده آغاز شد نيز هزاران نفر دست به تجمع زدند.
سليمان رئيسی، رهبر سنديکای مرکزی تونس امروز ضمن اعلام فراخوان به يک اعتصاب سراسری گفت: «ما هزاران نفر بيرون آمدهايم تا بگوييم: بنعلی برو!»
از سوی ديگر، کمال مرجان، وزير امور خارجه تونس امروز صبح از برگزاری انتخابات، پيش از موعد انتخابات رياست جمهوری سال ۲۰۱۴ خبر داد.
وی گفت: «رئيس جمهور خيلی روشن اين را گفت. او تصميم گرفته است کميسيونی به منظور بازبينی قوانين انتخاباتی تشکيل شود. او گفت که ديگر انتخابات موازی رياست جمهوری و مجلس نخواهيم داشت. از اين زاويه او در واقع برگزاری انتخابات پيش از سال ۲۰۱۴ را پذيرفته است.»
وزير امور خارجه تونس در اين گفتوگوی تلويزيونی از احتمال تشکيل يک دولت ملی با نمايندگان مخالفان، از جمله احمد نجيبالشابی، که از سخنان رئيس جمهور استقبال کرده است؛ خبر داد.
احمد نجيبالشابی، از سياستمداران معروف مخالف دولت در تونس و از چهرههای ميانه چپ در اين کشور بهشمار میرود. او تا سال ۲۰۰۶ ميلادی رهبری حزب دمکرات ترقیخواه تونس را بر عهده داشت.
کمال مرجان گفت: «فکر میکنم با شخصی چون نجيبالشابی بتوان چنين دولتی را تشکيل داد و اين کاملأ طبيعی است.»
وی افزود: «رئيس جمهور کسی است که به قول خود عمل میکند، من از آنچه ديروز گفت قانع شدم. او به آن چيزی که باور دارد عمل میکند.»
به اعتقاد وزير امور خارجه تونس روز ۱۳ ژانويه، روز سخنرانی بنعلی، يک روز «تاريخی» در اين کشور بهشمار میرود.
کمال مرجان با يادآوری اينکه قانون اساسی تونس، اين کشور را «جامعه لائيک» میداند و به احزاب مذهبی اجازه شرکت در انتخابات را نمیدهد در مورد شرکت احزاب مذهبی در اين انتخابات گفت در اين مورد بايد تصميمگيری کرد.
ناآرامیهای يک ماهه اخير در تونس عليه بيکاری و فساد در اين کشور بهراه افتاد. آخرين آمار کشتهشدگان اعتراضات اخير در اين کشور به ۲۳ نفر رسيده است اما نهادهای مدافع حقوق بشر اين رقم را بالاتر از اين میدانند.
از تمامی صاحبنظران سیاسی خواهش میکنم به سایت اخبار روز ( سر دبیر فواد تابان ؛ دیروز :پیشگام و فدایی و اموز : نئو سکولار ، سوسیال دموکرات ، چریک فدایی اصیل، ضد ملی گرایی ، ضد لیبرالیسم ، ضد امریکا ، ضد مصدق ، هوا دار موسوی ، حمله کننده به کروبی ، …) سر بزنید . جنگی درگیر است بین فواد تابان و احمد از یک سو و دو فدایی سابق دیگر ؛ فرخ نگه دار و ملیحه محمدی . ادبیات استفاده شده توسط اینها را مقایسه کنید با ادبیات جمهوری اسلامی :
-برائت از فرخ نگهدار
-نقد نگه دار عبث است باید او را طرد کرد
-طرفدار هیتلر
-ایجاد کننده سوه تفاهم در میان اعضا
-پیشنهاد جمع آوری امضا علیه این عنصر نامطلوب
-پیشنهاد بازگشت به نظرات تروریست تقی شهرام به برائت کنندگان
-معامله گر ، دلال ، پست تر از موسوی و کروبی
-مامور ج ا و سرمایه داری چپاول گر
-همکار ساواما و لو دهنده مجاهدین و فدائیان
……….
بنده به سازمانهای چپ از مجاهد و فدایی و توده و کمونیست کارگری و جناح بندیهای صوری و مقطعی و مصلحتی داخل آنها از پایه اعتقادی ندارم اما شما لطفا نظر دهید این تشابه در تکفیر دگر اندیشان که در گذشته تا ترور داخلی و آتش زدن همرزم شان سابقه تاریخی دارد و همیشه مورد استفاده رژیم های حاکم بوده کدامیک از نظرات زیر را تایید میکند :
۱) این سازمانها را ساواک و ساواما در دو رژیم گذشته و حال اداره میکنند
۲)این سازمانها رژیم های گذشته و حال را اداره میکنند و مسول تمام درنده خوئی ها و جنایات و ایجاد تفرقه میان مخالفین حکومت هستند
در هر دو صورت فرقی نمیکند . اپوزیسیون واقعی قربانی رفتار خشن ، لمپنیسم سیاسی ، تفرقه افکنی و لجن مالی اینها است .
ان چه مسلم است فواد تابان یک چهره مشکوک است مثل ان ۶ سامورایی دیگر که کارشان کوبیدن اپوزیسیون غیر روسی ، لیبرال ، ملی ، مشروطه خواه است . چرا فرخ نگهدار و ملیحه محمدی را تکفیر میکند اما به کانون نویسندگان و عمویی و دولت آبادی و زر افشان و خوئی و الهه بقراط و خوئی و نقره کار و حمید اشرف و تقی شهرام ، باند مریم و مسعود و پژاک و کشتگر و شاکری و سا معی و بهزاد کریمی و ….. کاری ندارد ؟
اگر کار فدائیان اکثریت و توده ایها زیر سوال است چرا فقط این دو تا تکفیر میشوند و مرتد اعلام میگردند ؟ مثل ج ا که سروش و گنجی و کروبی را مرتد میداند ؟
اینها که داخل خودشان نمیتوانند با هم از طریق مباحثه و مذاکره به تفاهم برسند و چماق تکفیر بلند میکنند به دیگران چه گونه قرار است حکومت کنند ؟ حقوق آنها را و تفاوت سلیقه سیاسی آنها را محترم بشمارند ؟
من مطمئن هستم که همانگونه که از حاکمیت مذهبی دموکراسی و حقوق بشر در نمی اید از مارکسیسم لنینیسم و چپ هم در نخواهد آمد .
اینها به ویروس دیکتاتوری پرولتاریا دچار شده اند . قدم اول برای معالجه آنها دوری جستن آنها از فرهنگ فراماسونری مارکسیسم روسی است نه برائت از مشرکان یعنی فرخ نگه دار یا ملیحه محمدی .
تردید ندارم که تیم فواد تابان و نوری الا و نیک آهنگ و الهه بقراط و ادیب زاده و آشوری و دباشی کارشان پاشاندن اپوزیسیون و ایجاد جنگ های حیدری نعمتی است تا ج ا در مسیر روسیه و فراماسونری مارکسیست های روسی باقی بماند و از امریکا دور باشد . این تفکر از شهریور ۱۳۲۰ توسط شوروی به ایران صادر شد ، حزب توده ان را به همه جا گستراند . حکومت شاه هم از ان در امان نماند . تا جایی که اصول انقلاب شاه و ملت و حزب رستاخیز را در کنار اصلاحات اقتصادی و مدرنیزاسیون شاه به عنوان دروازه تمدن به خورد ملت ایران دادند . افرادی مثل جعفریان ، نیک خواه ، باهری ، انصاری ، ….. تئوریسین توده ای های تواب سامان دهنده دولت بودند . اندیشه و هنر و ادب و انتشارات و فرهنگ را هم نفوذی های مارکسیست روسی به بیراهه بردند .
جوانها را به گروه های تروریستی تقلیدی از کوبا کشاندند و خشونت گرایی را رنگ انقلابی گری و تحول خواهی زدند و نهادینه کردند . شاه را ترساندند . وقتی دیدند اصلاحات اقتصادی شاه ممکن است کشور را پیشرفته و زمینه فقر و نکبت را از بین برده و جایی برای اندیشه های تاریک آنها نگذارد ، با ایت الله که ضد همه ان اصلاحات بود ساختند ، شاه را سرنگون کردند ، خشونت و اغتشاش و ماجراجویی و خصومت کور آرمان گرایانه را در گنبد و کردستان و دانشگاه ها و …. جانشین گفتمان متمدنانه کردند و لیبرال ها را با طرح ک گ ب مبنی بر اشغال سفارت امریکا بیرون انداختند . تصفیه دکتر بهشتی ، باهنر ، مفتح گامهای بعدی بود . جنگ با صدام را به منظور موزائیکی کردن ایران از هر دو سو سامان دادند و با پایان ان مخالفت کردند . و بقیه داستان تا به امروز .
اما در ترکیه و کره جنوبی و آفریقای جنوبی و هند و مالزی و اندونزی که از تفکرات این ها اثری نیست در بر پاشنه دیگری میچرخد .
کاربر مهمان [email protected] / 14 January 2011