آیتالله علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی اعضای شورای عالی مجازی را برای یک دوره چهار ساله تعیین کرد. وظیفه شورای عالی مجازی مبارزه با اطلاعرسانی آزاد در شبکه جهانی اینترنت و ایجاد شبکه داخلی اینترنت (اینترانت) است.
به گزارش خبرگزاریهای داخلی ایران، رهبر جمهوری اسلامی در حکمی، اعضای حقیقی و حقوقی شورای عالی مجازی را تعیین کرد و «شوراهای عالی موازی» با این نهاد نظارتی را منحل اعلام کرد.
رؤسای سه قوه، رییس صدا و سیمای جمهوری اسلامی، وزیر ارتباطات، وزیر ارشاد اسلامی، دادستان کشور، وزیر دفاع و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده سپاه پاسداران و فرمانده نیروی انتظامی به حکم رهبر جمهوری اسلامی همراه با تنی چند از کارشناسان رسانه و شخصیتهای حوزوی به عنوان اعضای شورای عالی مجازی تعیین شدهاند.
رهبر جمهوری اسلامی از اعضای شورای عالی مجازی خواسته است که شبکه داخلی اینترنت (اینترانت) را هرچه سریعتر راه بیندازند و همچنین برای «تدوین و تصویب نظامهای امنیتی، حقوقی، قضایی و انتظامی مورد نیاز در فضای مجازی» کوشش کنند.
«سالمسازی و حفظ امنیت همهجانبه فضای مجازی کشور» و همچنین «ترویج سبک زندگی اسلامی» از دیگر موارد دهگانهایست که رهبر جمهوری اسلامی به اعضای شورای عالی مجازی ابلاغ کرده است.
چهارشنبه ۱۷ اسفندماه ۱۳۹۰ آیتالله علی خامنهای برای نخستین بار دستور تشکیل شورای عالی فضای مجازی را صادر کرد. پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، فعالیت این شورا برای مدتی متوقف شد که این امر واکنش دادستان کل کشور در مهر ۹۳ و اعتراض اسماعیل احمدی مقدم در آبان سال گذشته را در پی داشت. فرمانده پیشین نیروی انتظامی تهدید کرده بود که جلسات این شورا را در غیاب رییس جمهور برگزار کند.
در سال جاری اما دولت در سیاست نظارت بر شبکه اینترنت تجدید نظر کرده است. علی جنتی، وزیر ارشاد اسلامی در برنامه «نگاه یک» که به مناسبت هفته دولت از تلویزیون دولتی ایران پخش شد، بر ضرورت نظارت بر شبکههای اجتماعی برای تحکیم خانواده ایرانی تأکید کرد.
فیلترینگ سایتها و شبکههای اجتماعی و موبایلی مانند «واتس آپ» و «وایبر» و رصد فعالیت کاربران ایرانی در شبکه اینترنت از مهمترین وظایف شورای عالی مجازی به عنوان یک نهاد سیاسی – امنیتیست.
با پول های آزاد شده ناشی از توافق هسته ای خیالش راحت است که می تواند میلیاردها دلار خرج نابودی آزادی در ایران بکند. چون همه ما می دانیم که برقراری و راه اندازی یک شبکه بومی اینترنت چه هزینه های کلانی دارد با وجود اینکه ضریب اطمینان این پروزه در حد صفر می باشد. چون طراحی و راه اندازی چنین سامانه ای کار یکی دو شرکت معتبر در دنیا است که البته هیچکدام نیز در ایران قرار ندارند.
صادق / 06 September 2015
کسانیکه کلاغ را میخواهند رنگ بزنند و بعنوان قناری جا بزنند و بگویند توافق هسته ای ٬ رفاه و صلح و ازادی را برای مردم ایران ببار میاورد بدانند که مردم ایران سی و هشت سال زیر فشار خفقان و فساد بوده اند و میدانند اینها از سرکوب و چپاول اموال مردم در داخل و صدور بمب و موشک و دخالت در کشورهای منطقه دست بر نخواهند داشت
Farid / 07 September 2015
هیچ کاری نمی توانید بکنید. پروژه های جدید گسترش اینترنت فراتر از کنترل دولت ها در حال پیگیری است. مثل بقیه حوزه مفتضحانه شکست خواهید خورد. جامعه فارغ از این که شما چه می خواهید به راه خود ادامه می دهد و شما دوباره بازنده خواهید بود
حسین / 07 September 2015
هدف نهایی اعلی حضرت همایون خلیفه و بزرگ عمامه داران آیتالله عظمی سد علی خامنه ای از به وجود آوردن “شورای عالی فضای مجازی” محدود کردن دسترسی مردم ایران فقط به سایت های خودش، سپاه پاسداران، بسیج، قوه قضائیه، قوه مقننه (و امثال اینها که کارشان فقط مداحی معظم له، نمایش عبا و عمامه، نمایش اوباشان مسلح رژیم و تهدید و ترساندن آزادی خواهان ایران است) بود.
خوشبختانه به علت بی لیاقتی و بی کفایتی یک مشت خائن و ضد ایرانی منصوب شده معظم له، این شورا با تمام زور و ظلمی که در این چندین سال به تمام اقشار جامعه وارد کرد نتوانست رویای حضرت دیکتاتور را تحقق بخشد.
حالا پس از محتمل بودن قرارداد هسته ای حضرت آیتالله بینهایت عظمی از ترس مطلع شدن عوام از جرایم رژیم منفور جمهوری اسلامی (از شکنجه و قتل مخالفان گرفته تا اختلاس های نجومی توسط بیت و شرکا و بی کفایتی در امور کشور که منتهی به تحریم های کمر شکن شد) تصمیم به زنده کردن آن پروژه شکست خورده کرده است.
چه چیزی باعث شده که این امام متوهم فکر کند که کاری که دیروز شکست مفتضاحانه خورد امروز موفق می شود؟
hasani / 07 September 2015
من که خدای را هزاران بار شکر از پی اعطای عقل به آدمی عضو این شبکه ها نیستم ، اما شما که راجب به این نرم افزار ها مطلب چاپ میکنید حداقل یه کلاس زبان در حد ابتدایی تشریف ببرید تا شاید فرق بین آپ UP و اپ App را در یابید.
سینا ضیمران / 09 September 2015