منصور انوری، یکی از نویسندگان اسلامینویس رمانی در دست انتشار دارد به نام «از عشقآباد تا عشقآباد». در این رمان علی ابن موسی الرضا، امام هشتم شیعیان، فرزند رییس حزب کمونیست شوروی را شفا میدهد. قرار است این رمان را انتشارات سوره مهر در تهران منتشر کند.
منصور انوری به خبرگزاری مهر گفته است که به زودی نوشتن آخرین جلد رمان ده جلدی «جاده جنگ» را به پایان میبرد و افزون بر این رمان دیگری با نام «از عشقآباد تا عشقآباد» را هم در دست انتشار دارد.
به گفته این نویسنده اسلامینویس داستان این رمان درباره فرزند یکی از رؤسای حزب کمونیست شوروی است که به سرطان مبتلا شده است. پدربزرگ او که روزگاری در مشهد شاهد شفای بیماران در حرم رضوی بوده، سعی میکند مخفیانه نوهاش را به مشهد برساند. تصمیم او به گوش حزب کمونیست شوروی و نیز رکن دو ارتش ایران و ساواک میرسد و آنها تلاش میکنند مانع از این سفر شوند. در ادامه این داستان، کودک و پدربزرگش که توسط عشایر مرزنشین ایرانی به طور غیر قانونی به ایران آمدهاند، در یک غار به محاصره نیروهای نظامی درمیآیند و در رویدادی عجیب کودک با دیدن مردی نورانی در درون غار شفا پیدا میکند. نظامیان او را بازداشت میکنند و به شوروی بازمیگردانند.
یکی از رمانهایی که در جایزه ادبی جلال آلاحمد مورد حمایت دولت قرار گرفت، «جاده جنگ» نوشته منصور انوری بود؛ یک رمان دهجلدی که با وجود آنکه به پایان نرسیده بود، جایزه ادبی جلالاحمد را از آن خود کرد. علی شجاعی صائین که در دولت دهم مسئول برگزاری جوایز ادبی وزارت ارشاد بود، در پاسخ به این انتقاد که چنین آثار حجیمی خواننده ندارند، گفته بود: «کارهای حجیمی از این دست در ایران و دنیا زیاد منتشر میشود. این دیگر هنر رسانههاست که ارزشهای کتاب را به چشم مردم بیاورد و مردم را به سمت خواندن این آثار هدایت کند.»
این دروغ نویسان مثل تمامی دروغ نویسان در استبدادها کارشان تبلیغ خرافات است. باید حقوق انسان، حقوق شهروندی، حقوق ملی، را در ذهنها با شکستن سانسور دستگاه استبداد دینی جای دهیم تا ایرانی انسان آزاد و مستقل شود آن زمان هر تغییری ممکن است. شاد باشید. حمید
حمید / 02 March 2014
چه جالب !!
من چند تا تو فک و فامیل میشناسم که چقدر قربانی کردن چقدر زیارت « آقا» رفتن ولی هیچ خیری ندیدن آخرشم فرد تلف شد.
با توجه به این حرفها ی داستان این همه هزینه برا دوا درمون و تحقیقات علمی پزشکی تو جامعه ضرورتی نداره پس نویسنده محترم و علما ی دین سفارش می کنم به این زیارتگاها برند نه به فرنگ .
روزبه / 02 March 2014
خرافات در تمام ارکان جامعه ایران نفوذ کرده است . ولی خوشبخناته مردم هر روز بیدارتر و آگاه تر میشوند و عده کثیری از مردم به حقیقت آگاهند و هیچیک از این خرافات و دروغها را باور ندارند .
بهنام / 02 March 2014
ﺑﻴﺎﻳﻴﻢ اﺯ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺑﻪ اﻳﻦ اﺛﺮ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﻜﻨﻴﻢ ﻭﺩﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﺑﻪ ﻣﺘﻦ اﻳﻨﮓ ﻧﻪ ﺩاﻭﺭﻱ ﻧﻜﻨﻴﻢ.ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻨﻴﺪ اﻳﻨﮕﻮﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﻨﺼﻔﺎﻧﻪ ﻧﻴﺴﺖ.اﺯ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﻩ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺭﻣﺎﻧﻬﺎﻳﻤﺎﻥ ﻛﻪ ﺷﻬﺮﻧﻮﺵ ﭘﺎﺭﺳﻴﭙﻮﺭ اﮔﺮ ﺑﭙﺮﺳﻴﺪ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﺪ اﺯ اﺳﺘﻠﺰاﻣﺎﺕ ﺭﻣﺎﻥ اﺳﺖ.اﮔﺮ اﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻛﻨﻴﻢ ﭘﺲ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﻞ ﺭﻳﺎﻟﻴﺴﻢ ﺟﺎﺩﻭﻳﻲ ﺭاﻣﺰﺧﺮﻑ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﺁﻳﺪ.ﺩﺭ ﺩاﻭﺭﻱ اﺩﺑﻲ ﻣﮕﺮ ﻧﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﺑﺎ ﻧﻴﺎﺕ ﻣﻮﻟﻒ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﻛﺎﺭ ﺩاﺷﺖ ﻭﻳﺎ اﻳﻦ ﻓﻘﻄ ﺷﻌﺎﺭ اﺳﺖ.ﺭاﺯﻫﺎﻱ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﻣﻦ ﺑﺮاﻫﻨﻲ و ﻗﻀﻴﻪ ي ﮔﺮﮒ اﺟﻨﺒﻲ ﻛﺶ ﺭﻭﻫﻢ اﻳﻨﮕﻮﻧﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺩاﻭﺭﻱ ﻛﺮﺩ.ﺻﺎﺣﺒﺎﻥ اﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﻗﺼﺎﻭﺗﻬﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻃﻮﺑﻲ و ﻣﻌﻨﺎﻱ ﺷﺐ ﻫﻢ اﮔﺮ ﺑﻬﺸﺎﻥ اﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﻴﺪ ﻣﺜﻞ ﻣﺠﻠﻪ ﻳﺎﻟﺜﺎﺭاﺕ اﻟﺤﺴﻴﻦ. ﻧﻆﺮ ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺩاﺩ. ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﭘﺎﺭﺳﻲ ﭘﻮﺭ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﻩ ي ﺯﻥ ﺩﺭ اﺩﺑﻴﺎﺕ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﻫﺴﺖ. و…اﻧﻮﺭﻱ ﺭا ﺩﺳﺖ ﻛﻢ ﻧﮕﻴﺮﻳﺪ…
ﻣﺤﻤﺪ ﺭﺿﺎﻳﻲ / 25 November 2014